Divendres dia 30, per celebrar la  Castanyada, els nois i noies de 1r de l’ESO vam fer una sèrie d’activitats relacionades amb la prehistòria, que és el que estem descobrint a Humanitats.

Vam començar cercant l’origen de la Castanyada, Samhain,  i escoltant la història de I queixalets també d’Enric Valor. Vam pintar pintures rupestres del color de la Prehistòria. Aleshores vam anar a l’esbarjo i vam menjar castanyes que havien preparat algunes famílies de l’AFA. Eren boníssimes! 

Volíem continuar celebrant la Castanyada i vam pujar a les classes però ens vam trobar amb l’agència T.I.M.E (encarregada per vetllar que no s’alteri la història) i ens van dir que algú havia amagat el foc per l’institut. No obstant això, amb la nostra habilitat vam aconseguir saber qui l’havia amagat i vam salvar la tribu de la mort. Després vam jugar al joc “sóc un menhir”, teníem una paraula del paleolític i l’altre equip havia d’endevinar quina paraula era.

Va ser divertit conèixer l’origen de la Castanyada però el més divertit va ser buscar el foc. Celebrar així la Castanyada és molt divertit i entretingut… ens ha agradat moltíssim!

Martina i Júlia

Foc (1r d’ESO)