Primer Sant Jordi a l’institut i amb una edició ben especial perquè l’hem celebrat confinats. Tot i que no hi havia paradetes de roses ni de llibres a l’institut vam poder celebrar la Diada.

Una setmana abans, el professorat ens van convidar a participar de moltes propostes, totes elles molt creatives i divertides, relacionades amb el tema de Sant Jordi.  Hi havia una mica de tot: poemes i relats en català, castellà i anglès; fotografies matemàtiques i no tan matemàtiques; cartells fets amb lettering; receptes comestibles i vegetarianes; creació de roses amb material reciclat; danses i obres de teatre. Totes les categories tenien per objectiu fomentar l’expressió i la creativitat en les diverses formes d’aprendre. Amb tanta varietat era fàcil trobar un tema que ens agradés i així participar al concurs. 

Així doncs, romandre a casa no va imposibilitar que celebréssim un certamen. Les noves tecnologies van permetre que pel lliurament de premis ens trobéssim totes i tots en una videoconferència i fer l’entrega de premis per cada una de les categories: un val per comprar llibres a la llibreria del barri, La Tribu.  

Feia goig veure tants companys i companyes esperant veure el guanyadors, mentre la Laia i l’Àgueda feien de mestres de cerimònies, mencionant els premiats d’aquest primer Sant Jordi telemàtic a l’institut La Sagrera Sant Andreu. Al final, tots i totes vam poder obrir els micròfons per fer un aplaudiment als premiats, però sobretot a l’esforç de tots els participants

I per acabar d’endolcir la jornada, a la tarda la Laia va oferir un taller culinari de roses de poma. Així doncs, uns quants nois i noies ens vam aplegar davant de l’ordinador i dels fogons per fer un berenar ben especial. 

Aquest Sant Jordi ha sigut molt especial i difícil d’oblidar.

Isaac Gonzalez

Aigua

Premiats de Sant Jordi

Poesia en llengua catalana o castellana: Aquest Sant Jordi serà difícil de Ze-Maverick (Magalí)

Relat en llengua catalana o castellana: Un somni d’esperança d’Anakin (Dídac B.)

Poesia en llengua anglesa: Saint George in house? Berlín (Isaac)

Fotografia matemàtica:  Mates x Sant Jordi de Chupiflasky (Biel V.)

Fotografia: Centaure (Mario Camilo)

Lettering: Un Sant Jordi diferent de Papaya (Olalla)

Dansa: Moviment de NALA (Nadina i Lena)

STEAM: Rosa amb brics de llet de Decoradora d’interiors (Joana

Cuisine: Cupcakes per Sant Jordi de Cirera (Alba