Divendres 21 de febrer vam celebrar carnestoltes. Com que és un dia especial no vam fer classes, tot i que vam fer tota una mena d’activitats molt diferents i divertides. 

A primera hora vam fer uns tallers, hi havia 4 opcions de tallers, i cadascú triava el que més curiositat li despertava. Hi havia els següents tallers: mandales amb arròs, ganxet, màscares i un de cartells amb lettering. La duració de cada taller era d’una hora i mitja, alguns dels productes finals dels tallers eren per decorar i donar una mica més d’alegria i vida a l’institut. 

Un cop acabats els tallers vam fer una xocolatada amb melindros solidària, cadascú podia donar entre 0,50-1 euro que posteriorment ho donaríem a l’hospital Sant Joan de Déu pels nens i nenes amb càncer. 

Quan vam acabar d’esmorzar vam tenir mitja hora per disfressar-nos i preparar-nos per l’espectacle final.

Cada classe es disfressava d’un tema diferent: Aigua anava del seu personatge preferit; Terra d’esportistes; Aire de personatges famosos i, per últim,  Foc de cantants.

A més a més, cada classe va fer unes actuacions al pati, relacionades amb la disfressa. Les actuacions es podien fer grupals o individuals, algunes eren de ball, altres de partides de Pokémon, un partit de tenis una mica boig… fins i tot els professors es van disfressar!

Les disfresses que més ens van cridar l’atenció de cada classe van ser: de Terra, un grup de noies que anaven de beisbolistes; d’Aigua ens va agradar molt la disfressa de dues noies que anaven d’entrenadores de Pokémon (ens va semblar molt original); d’Aire ens va semblar molt divertida la disfressa d’un noi que anava de dinosaure i de Foc ens va semblar molt ben trobat un noi que anava de Bob Marley i dues noies que van ballar una coreografia de Black Pink molt elaborada.

Noa Cardozo i Sofia Castravelli

Grup Foc