Cada trimestre l’institut ens dóna l’oportunitat de triar dues creacions d’entre diverses possibilitats. Una d’aquestes creacions és participar en un musical i després representar-lo a l’alumnat i a les seves famílies. 

Explicat això, segurament us pregunteu com podem fer un musical aquest tercer trimestre  amb la situació de confinament en què vivim. Doncs jo us puc dir que l’institut sempre troba solucions… i El Petit Príncep es podrà representar, no ho dubteu, d’una manera o altra. 

La tecnologia, que ha demostrat ser imprescindible en aquests dies en què tothom ens hem de quedar a casa, ha permès que ens arribessin coreografies, lletres i músiques i propostes de treball en relació al missatge del Petit Príncep…  Ens hem pogut veure a través de videoconferències, ballar plegats, decidir quin personatge ens agradaria representar, cantar junts… i així avançar en la confecció del musical.

Tot plegat està sent una experiència enriquidora. I pensant en un dels innumerables missatges que intenta transmetre el Petit Príncep, estic convençut que aquesta experiència, que ens està tocant viure, potser ens farà adonar que: no és més feliç qui més té, sinó qui sap valorar el que té. Per tant, cal que valorem el que tenim: gaudir d’aquests dies amb les nostres famílies, poder veure’ns a través de l’ordinador i de compartir plegats, petits però grans moments, cantant tots junts “Serem petits prínceps”.

Dídac Bautista Torguet

Aigua