Doncs ja hem arribat al final d’aquest primer trimestre amb totes les energies i il·lusions posades en aquest nou projecte. Així, fent revisió, podem prendre consciència de tot allò que hem caminat junts i el que ens queda per recórrer. 

Mirant enrere tots aquests mesos ens adonem de l’esforç i la capacitat de continuar sempre endavant de tota la comunitat educativa, per la qual sentim molt agraïment.

Gràcies, doncs, als nois i noies que han triat aquest institut i que són aquí cada dia mostrant-nos les seves ganes d’aprendre, els seus dubtes, les seves il·lusions i sobretot els seus somriures. Gràcies a totes les famílies que ens acompanyen des del moment 0 per construir i reconstruir aquest projecte i tot allò que representa. Gràcies a tot el professorat  per sostenir amb revisió i exigència tot allò creat i el que encara ens queda. Gràcies també a tot l’equip  per acompanyar els nois i noies, com algú diu, posant-se cada dia unes ulleres per veure a cadascun d’ells i elles amb la seva diversitat que, evidentment, ens enriqueix tant.

Mirem enrere i veiem molt de camí. És per això que us animem a continuar endavant, junts, escoltant-nos, cuidant-nos i sumant

Per arribar a tothom i per agrair-vos ser aquí de forma directa o indirecta cada dia al centre, us volem desitjar Bones Festes

Aprofitem també per mostrar-vos amb aquestes quatre imatges com podem fer comunitat i com ens agradaria continuar fent-ne, i caminar junts, sempre endavant.

Bones Festes!