Tot Dansa és un projecte que té com a objectiu principal donar a conèixer i fomentar la dansa contemporània i connectar amb altres instituts que estan en aquest programa. Aquest projecte fa temps que es fa, cada any amb una temàtica diferent, i aquest any el tema és La celebració. 

Alguns dilluns ve una noia de l’Institut del Teatre que participa en aquest projecte, que es diu Amaranta. Ella ens presenta nous moviments i noves activitats. Alguns dies ve el coreògraf, el Mario, a fer-nos una classe i a explicar-nos com funcionarà tot. I les nostres professores, l’Andrea i l’Àgueda, també reben classes cada quinze dies i així ens poden ensenyar tot el que els proposen. 

Al febrer totes i tots els de Tot Dansa vam anar a fer una sortida a l’Institut del Teatre a veure un espectacle, de la companyia It dansa, i després vam anar a veure on actuarem, que és el Mercat de les Flors.

Per acabar aquesta creació, al maig hauríem de fer l’actuació final al Mercat de les Flors. Tots els nois i noies d’altres escoles que també han participat en el projecte Tot Dansa hauríem de presentar la coreografia a les nostres famílies i amics.

Els nois i les noies que participem en aquesta creació estem molt contents d’estar en aquest projecte, estem gaudint molt i és una experiència molt bonica poder experimentar cada dia nous moviments de dansa contemporània.

Gal·la Guevara

Terra