En aquesta creació hem pogut descobrir una dansa que molts no coneixem, la dansa contemporània. Hem entès i viscut la dansa  com a moviment i expressió a través d’improvitzacions i  coreografies.

Les classes es divideixen en tres parts: primer de tot fem l’escalfament, que és una petita coreografía, després fem algún exercici d’improvisació, ja siguin en parelles, individual… i finalment la coreografía final que és resultat del nostre procés creatiu. 

A partir de les taques penjades al Classroom, hem anat elaborant passos de la coreografía.

En aquestes tasques ens fixàvem en nosaltres. D’aquesta manera hem pogut barrejar les nostres emocions i sentiments amb la dansa i connectar amb elles. Un procés molt bonic i de molta reflexió. 

Hem investigat informació sobre la dansa Contemporània, la seva història, el seu origen, l’evolució al llarg del temps, les diferències amb altres danses… I tot això ens ha fet que sapiguem més coses i poder-les aplicar a cada sessió.   

I així ens ha sortit el producte final, la coreografía basada amb tot el recull de totes les classes i tot el coneixement sobre l’expressió i el moviment en la  dansa.

Maia

Foc