Aquesta setmana hem anat a l’Espai Jove Garcilaso. Us presentem dues experiències: la vivència d’Aire i Foc de dilluns 17 i la d’Aigua i Terra de dimarts 18 de febrer:

Aire i Foc

Dilluns 17, entre les classes de  Foc i Aire vam anar a l’Espai Jove Garcilaso. Quan vam arribar, tots dos grups vam fer percussió amb el cos, vam fer servir gairebé tot el cos. Ens ho vam passar molt bé fent sorolls, que alguns ni ens sortíem…

Després  ens vam separar per classes, Foc va anar a practicar un rap i Aire va anar en una exposició del reciclatge. Ens van explicar què es llença als contenidors de reciclatge (com el paper o el plàstic) i què al punt verd (l’oli, les joguines velles…). Hi havia coses que no sabíem.

El rap l’havíem començat a l’institut, el vam repassar al local d’assaig i el vam gravar al buc d’assaig (amb els auriculars, el micròfon…). Va sortir molt xulo!

Lúa Nolla i Kadia Soumah

Aire

Aigua i Terra

Dimarts 18 de febrer vam anar a l’Espai Jove Garcilaso, que és un centre de La Sagrera on els joves poden passar les tardes fent tallers, jugant, parlant, etc. 

Primer, vam fer un taller de body percussion on un noi ens va ensenyar la varietat de sorolls que podem fer amb el cos. Tot seguit, un taller de rap, amb uns versos que prèviament havíem escrit a l’institut i després vam gravar-los allà. Vam fer un petit descans a l’intercanviador, on alguns van jugar a ping-pong, d’altres a futbolí, uns altres a jocs de taula i uns altres es van estirar pels sofàs. Per acabar, vam veure una exposició sobre on va ha parar el que tirem a la brossa i sobre el reciclatge. En aquesta exposició ens van donar un qüestionari per omplir amb preguntes de l’exposició.

En conclusió, va ser un dia molt divertit on vam aprendre coses noves.

Hugo Fernández

Terra