Amb molta il·lusió, avui obrim les portes a tot l’alumnat de l’institut La Sagrera Sant Andreu. Ha estat un procés intens pel professorat i per les famílies que han fet possible aquest projecte. Ja des de la creació de l’AFA a principis de juliol, les famílies han participat activament per tenir el centre a punt pel 12 de setembre.

Així, ja tenim les quatre aules de les tutories equipades, però hi falta el caliu que aportarà l’alumnat dia a dia. Els noms de les tutories prenen com a referents els quatre elements clàssics: Aigua, Terra, Foc i Aire. I és de la mà dels clàssics que en aquest primer d’ESO començarem a forjar l’institut en tota la seva essència.

Per altra banda, les dues aules detreball globalitzat, i a l’hora espai de menjador,  reben el nom d’Hipàtia i Leonardo. En aquests espais es treballarà de forma cooperativa amb metodologies globalitzades, els àmbits de les ciències socials, naturals i la tecnologia, amb l’acompanyament de les llengües i les matemàtiques.

A més a més, tenim la gran sort que L’Ateneu L’Harmonia, situat dins la Fabra i Coats i a l’altra banda del pati, ens cedeix alguns dels seus espais per fer-hi algunes de les creacions: l’espai Joe Forga pel musical, la cuina de l’Espe per la cuina en francès i el taller d’arts plàstiques pel lettering. I això és només el principi, ja estem treballant per que la Fàbrica de Creacions ens enllaci els aprenentatges dels nostres nois i noies  amb tota la seva vessant artística i expressiva 

És doncs, amb tota aquesta il·lusió i energia  que obrim les nostres portes per caminar junts, per caminar ben lluny,